ETSIMME TYÖMAAPÄÄLLIKÖITÄ SILTA-, VÄYLÄ- JA POHJAHANKKEILLEMME

Sytytkö uusista haasteista? Haluatko kehittää itseäsi osana infrarakentamisen edelläkävijöiden porukkaa? Onko sinulla työkokemusta työmaapäällikön tehtävistä ja vaativista hankkeista vähintään viiden vuoden ajalta?

Työmaapäällikkönä johdat ja valvot tämän maan haastavimpia silta-, väylä- tai pohjahankkeita. Kreaten työmailla vastaat itsenäisesti oman osa-alueen työnjohdosta ja työmaantoiminnasta sekä siihen liittyvästä laadusta, aikatauluttamisesta, työturvallisuudesta sekä kustannustenhallinnasta.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen: hae Kreatelle!

Meillä riittää mielenkiintoisia silta-, väylä- ja pohjarakentamisen projekteja, jotka tarjoavat sopivasti potkua haastavuutta etsivälle.

Oletko päällikköainesta? Tule keltamustaan porukkaamme!

tyonjohtoharjoittelu ikoni

Työmaapäällikkö

Tässä työtehtävässä olet kokonaisvastuussa työmaan toiminnasta ja vastaat siihen liittyvästä laadusta, työturvallisuudesta ja kustannushallinnasta. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja. Edellytämme aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä. Koulutukseltasi voit olla esim. rakennusmestari tai insinööri.

HAE 15.3. MENNESSÄ

haalariharjoittelu ikoni

Ura Kreatella

Projekti-insinööri Ville yhdistää työssään kotiseuturakkauden ja monipuoliset työpäivät, työmaapäällikkö Mikko haluaa olla tekemisen keskellä, HR-asiantuntija Susanna tykkää opettaa ja kehittää, työnjohtaja Kalle saa intoa vaihtelevista työpäivistä ja haastavista kohteista. Lue nämä sekä muut kreatelaisten tarinat, ja tule meille töihin!

TUTUSTU KREATELAISIIN


Tarjoamme

Hyvän perehdytyksen
Mukavat työkaverit
Kilpailukykyisen palkan
Monipuolisen työympäristön
Työvälineet, jotka lisäävät työn sujuvuutta ja viihtyvyyttä
Koulutukset
Kattavat työterveyspalvelut
Liikunta- ja kulttuurietuudet, hyvinvointivalmennuksia sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään
Vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen


Arvostatko kehittymistä tekemällä? Kiinnostaako työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me kreatelaiset arvostamme ammattitaitoa ja halua osaamisen kartuttamiseen monimuotoisissa hankkeissa. Meille on tärkeää, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi ja toimit niiden mukaisesti.

TUTUSTU KREATEST HITS -PROJEKTEIHIMME

Kreatest Hits on oma merkkimme siitä, että projektissa on yhdistynyt innovatiivisuus ja rohkeus tehdä jotain merkittävää ja viedä infra-alaa eteenpäin. Se on projekti, josta sytyimme ja olemme erityisen ylpeitä.

Kreatest Hits

kreatest hits #1

Tavara-aseman siirto

kreatest hits #2

Klaukkalan kehätie

kreatest hits #3

Yhdystunneli kahden parkkihallin välille top-down-menetelmällä

kreatest hits #4

Kuuden ratasillan uusiminen siirtämällä kaudella 2021

kreatest hits #5

Läppäsillan rakentaminen Paraisilla

KREATE

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä.

Haluamme olla erityisen hyvä työnantaja erityisen hyville tyypeille, jotka näkevät asioita uudella tavalla ja haluavat tehdä parhaansa. Anna meille intosi ja osaamisesi, niin me annamme sinulle mittaisiasi työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.