Johto Timo Vikstrom

Timo Vikström

Toimitusjohtaja

Insinööri, eMBA

Johtoryhmässä vuodesta 2017

”Olen vaikuttunut meidän innostuneesta ja sitoutuneesta porukastamme. Kreaten arvot: suoraselkäisyys, yrittäjähenkisyys, inhimillisyys ja mutkattomuus istuvat hyvin myös omiin arvoihini. Olen toiminut kansainvälisissä tehtävissä ja minulla on vankka kokemus infra-alalta. Integraatio- ja yrityskauppaosaamisestani on ollut hyötyä Kreaten vankan kasvun myötä. Työssäni on huikeaa nähdä, millainen voima porukassa ja yhteistyössä on.”

Johto Jaakko Kivi

Jaakko Kivi

Varatoimitusjohtaja, Väylät

Diplomi-insinööri

Johtoryhmässä vuodesta 2018

”Yksikönjohtajana vastaan väylä- ja ratarakentamisesta. Monipuolinen kokemukseni infrarakentamisen erilaisista yhteistyömalleista auttaa tukemaan organisaatiotani nykyisissä ja tulevissa projekteissa. Arjessamme näkyy hyvä tekemisen meininki ja on hieno luotsata näin ammattitaitoista porukkaa. Digitalisaatio vie alaamme eteenpäin vauhdilla ja edestauttaa niin työmaiden tehokkuutta kuin yhteydenpitoa ympäri Suomea työskentelevän henkilöstön kanssa.”

Johto Antti Heinola

Antti Heinola

Talous ja ICT

Kauppatieteiden maisteri

Johtoryhmässä vuodesta 2017

”Monipuolinen osaamiseni talouden johtamisesta sekä talous- ja ICT-toimintojen kehittämisestä tukee erinomaisesti Kreaten kasvutavoitteita. Kokemukseni projektitoiminnasta antaa näkemystä asioiden edistämiseen. Kehitämme osaavan tiimini kanssa talouden raportointia ja toimintoja hyvässä yhteistyössä eri yksiköiden kanssa.”

Johto Ville Niutanen

Ville Niutanen

Toimitusjohtaja, KFS Finland Oy

Filosofian tohtori, Filosofian maisteri, Insinööri AMK

Johtoryhmässä vuodesta 2018

”Sekä oma laaja kokemukseni ympäristö- ja pohjarakentamisen monilta toimialoilta että KFS Finlandin henkilöstön vankka osaaminen erikoispohjarakentamisesta vahvistavat Kreate-konsernin pohja- ja ympäristötoimialaa. Monipuoliset yhteistyöhankkeemme ovat erinomainen osoitus toimivasta yhteistyöstä ja vahvistat konsernimme rakentamisen palveluportfoliota. Konsernissa on hyvä vauhti päällä sekä sopiva kombinaatio pitkänlinjan ammattilaisia ja kehittymishaluisia nuoria osaajia.”

Johto Katja Pussinen

Katja Pussinen

HR

Kauppatieteiden maisteri

Johtoryhmässä vuodesta 2017

”Teen tiimini kanssa töitä tiiviisti henkilöstöhallinnon ja -kehittämisen eri osa-alueilla. Tavoitteenamme on, että meillä Kreatessa jokainen voi olla paras versio omasta itsestään. Pitkä kokemukseni infra-alan monipuolisista HR-tehtävistä auttaa kehittämään toimintoja. Olen iloinen, että yrityksessämme on pieni vaihtuvuus ja henkilöstön sitoutuneisuus on korkealla tasolla.”

Johto Sami rantala

Sami Rantala

Sillanrakentaminen ja -korjaus

Diplomi-insinööri

Johtoryhmässä vuodesta 2014

”Olen kuulunut Kreaten joukkueeseen yrityksen syntyhetkestä asti. Työurani koostuu monipuolisista rooleista siltojen ja erilaisten taitorakenteiden parissa. Olen ylpeä organisaatiostani, johon olen saanut mukaan kokeneita, kehityshaluisia ja suoraselkäisiä sillanrakentajia. Olemme saaneet hankkeistamme myös monia tunnustuksia, joista kiitos kuuluu upeille ammattilaisillemme. Yrittäjähenkisyys on minussa vahvana jo pelkästään taustani vuoksi ja porukkani on omaksunut samanlaisen asenteen työntekoon.”

Johto Tommi Lehtola

Tommi Lehtola

Pohja- ja betonirakentaminen

Insinööri, AMK

Johtoryhmässä vuodesta 2016

”Kreatessa olen ollut yrityksen perustamisesta lähtien, mutta infrakentamiseen olen kasvanut jo pienestä pitäen isän ja isoisän kanssa. Innovatiivinen ja yhteen hiileen puhaltava porukkamme haastaa itsensä kerta toisensa jälkeen. Olen todella ylpeä osaajistamme ja vaativista kohteista, joita toteutamme. Kehitämme uusia ratkaisuja niin rakentamiseen kuin materiaalivirtojen ja kiertotalouden edistämiseksi.”

Johto Petri Uitus

Petri Uitus

Tekninen johtaja

Insinööri

Johtoryhmässä vuodesta 2015

”Olen pitkänlinjan infrarakentaja ja tekemisessäni näkyy yrittäjätaustani. Vien asioita eteenpäin tehokkaasti ja hyvässä yhteistyössä. Kreatessa työskentelen suurin projektien ja yhteishankkeiden parissa aina laskentavaiheesta lähtien. Omalla osaamisellani tuen hankkeiden tehokasta aloitusta.”

Juha Salminen verkkosivu

Juha Salminen

Toimitusjohtaja, Kreate Rata Oy

Insinööri, AMK

Johtoryhmässä vuodesta 2017

”Liityimme rataporukkamme kanssa Kreaten mustakeltaisiin riveihin vuonna 2017. Ratarakentaminen ja vaativissa olosuhteissa työskentely on ollut minulle arkipäivää jo useita vuosia. Minulle luontaiset ominaisuudet, yrittäjähenkisyys ja tekemisen ilo, sopivat erinomaisesti Kreaten yrityskulttuuriin. Liittyessämme Kreaten porukkaan olen saanut huomata, kuinka yhteistyössä on voimaa. Täällä voimme jakaa osaamistamme yli yksikkörajojen.”

Tommi Hakanen netti2

Tommi Hakanen

Tekninen toimisto

Diplomi-insinööri, Insinööri, AMK

Johtoryhmässä vuodesta 2020

”Vastaan tukitoiminnoista, joihin kuuluvat laatu, suunnittelunohjaus, työturvallisuus, tiedonhallinta sekä hankekehitys. Tuon keltamustaan porukkaamme vahvan osaamisen niin suunnittelun kuin urakoinnin puolelta sekä ulkomailla toteutetuista erittäin vaativista pohjarakennushankkeista. Nautin työskentelystä huippuammattilaisten kanssa ja erityisen mielekkääksi koen sen, että meillä myös tukitoiminnot ovat lähellä työmaita.”