Eerika Pitkänen aloitti Kreate Radalla assistenttina.

Eerika Pitkänen on aloittanut assistenttina ratayksikössämme, jossa hän on mukana avustamassa Kreate Radan uuden sähkörata- ja turvalaiteporukan kokoamisessa. Koulutukseltaan Eerika on lähihoitaja, mutta toimistotyö on vienyt mukavasti mennessään.

Ratamaailma tuli Eerikalle tutuksi jo lapsuudessa, kun isä työskenteli ratapuolella johtajana. Ensikosketuksen työmaille hän sai teininä tehdessään työmaille kaapelimerkkejä ja kirjoittaessaan puhtaaksi mittauspöytäkirjoja.

Lopulta työt toivat Electric Power Finlandille, jossa Eerika oli keikkatöissä radalla turvamiehenä. Sen jälkeen hän siirtyi toimiston puolelle ja siellä Eerika vastasi mm. myyntilaskutuksesta, henkilörekisterien ylläpidoista, koulutuksista, majoituksista, matkustamisista ja työvaatevarastosta.

– Kun minulle tarjoutui mahdollisuus jatkaa uraani Kreaten porukassa ja kun täällä oli minulle jo tuttuja tyyppejä töissä, siirtymistä ei tarvinnut kauaa miettiä. Aiemmassa työpaikassani olin ollut jonkin verran laskutusasioissa kreatelaisten kanssa yhteyksissä ja olimmehan me myös samassa osoitteessa, sillä Electric Power Finlandin ja Kreate Radan toimistot ovat vierekkäin täällä Hämeenlinnassa, Eerika kertoo.

– Aina on ollut hyvä fiilis Kreatesta ja ihmisistä on jäänyt positiivinen kuva. Olen iloinen, että saan jatkaa työskentelyä tuttujen kanssa, mutta on mukava tavata uusiakin työkavereita, hän jatkaa.