Asiantuntijuus on Kreaten ajattelutavan ytimessä. Viime kädessä kyse on osaavista tekijöistä, joita yrityskulttuurimme tukee kehittymään alallaan – oli kyse sitten suunnittelusta tai toteutuksen yksityiskohdista. Jos projektisi pitää viedä mutkitta maaliin, Kreaten riveissä on syvää osaamista sekä kokemusta laaja-alaisesti.

Tietomallinnus infrarakentamisessa hyödyttää kaikkia

Viime vuosien kehitys infrarakentamisessa on nostanut tuotantoa avustavan tekniikan suurempaan rooliin. Etenkin tietomallinnuksen mukaantulon on vienyt alaa eteenpäin. Tänä päivänä ilahduttavan moni tilaaja edellyttää urakoitsijoiden sitoutumista tietomallin käyttöön vauhdittaen samalla koko infra-alan kehitystä.

Me Kreatessa edistämme tietomallinnusta muiden uusien toimintamallien tapaan panostamalla niin tekniisin ratkaisuihin kuin oman henkilöstömme osaamiseen. Tietomallin avulla kerätty tieto on yhdessä paikassa kaikkien osapuolten hyödynnettävissä, mikä parantaa työn tarkkuutta ja tehokkuutta ja vähentää hukkaa. Kreate on käyttänyt tietomallinnusta useissa projekteissa aina Isoisänsillan rakentamisesta Tampereen Kansi -hankkeeseen.

Lue lisää tietomallintamisesta: