Kreatella jokainen työmaa on omanlaisensa – olethan siis rohkea tarttumaan tilaisuuteen, sillä me teemme työtä siellä, missä sitä on. Kreate toteuttaa erityisesti vaativia kohteita, joten meillä pääset kehittymään ja tekemään projekteja, joita et muualla kohtaa. Kreatella nuoret saavat vastuuta, mutta yksin emme jätä ketään.

Tarjoamme ison talon edut, pienen sydämellä.

AVOIMET HARJOITTELUPAIKAT

Harjoittelupaikkoja haetaan lomakkeella 14.3. mennessä:

haalariharjoittelu ikoni

Haalariharjoittelu
1. vuoden korkeakouluopiskelijoille

HAE

tyonjohtoharjoittelu ikoni

Työnjohtoharjoittelu
 

HAE

Harjoittelun aloitusajankohta on sovittavissa: tavallisesti työt alkavat keväällä tai alkukesästä ja kesto on noin 3–4 kuukautta. Myös harjoittelupaikan sijainti on neuvoteltavissa heti, kun kaikki kesän kohteemme ovat selvillä. Harjoittelu on palkallinen ja lisäksi tarjoamme työehtosopimuksen mukaiset ateria- ja matkakorvaukset.

Järjestämme Instagramissa monenlaisia infoja, joten otathan meidät seurantaan

instagram.com/kreateoy

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Susanna Mäkinen,
susanna.makinen@kreate.fi tai p. 040 759 6762.

KESÄ KREATELLA

Katso harjoittelijoiden kokemuksia Kreate-kesästä.

TUTUSTU KREATEST HITS -PROJEKTEIHIMME

Kreatest Hits on oma merkkimme siitä, että projektissa on yhdistynyt innovatiivisuus ja rohkeus tehdä jotain merkittävää ja viedä infra-alaa eteenpäin. Se on projekti, josta sytyimme ja olemme erityisen ylpeitä.

Kreatest Hits

kreatest hits #1

Tavara-aseman siirto

kreatest hits #2

Klaukkalan kehätie

KREATE

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä.

Haluamme olla erityisen hyvä työnantaja erityisen hyville tyypeille, jotka näkevät asioita uudella tavalla ja haluavat tehdä parhaansa. Anna meille intosi ja osaamisesi, niin me annamme sinulle mittaisiasi työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.