AVOIMET INFRAN TYÖPAIKAT

Palkkaamme

jatkuvasti niin kokeneita infra-alan ammattilaisia työmaapäälliköiksi, työnjohtajiksi ja ratarakentamisen ammattilaisiksi kuin innokkaita uusia infra-alan osaajia. Tiesitkö, että juuri avointen hakemusten kautta olemme saaneet monia timanttisia osaajia ja harjoittelijoita!

Nyt haemme sekä konkaritekijöitä että huipputekijöiksi haluavia siltarakentamisen osaajia!

Tartu rohkeasti tilaisuuteen: hae Kreate-konserniin!

AVOIMET TYÖPAIKAT

haalariharjoittelu ikoni

Lähetä avoin hakemus!

HAE HETI!

tyonjohtoharjoittelu ikoni

Siltahankkeisiin työmaapäälliköksi?

HAE 3.6. MENNESSÄ!

Arvostatko kehittymistä tekemällä? Kiinnostaako työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me kreatelaiset arvostamme ammattitaitoa ja halua osaamisen kartuttamiseen monimuotoisissa hankkeissa. Meille on tärkeää, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi ja toimit niiden mukaisesti.

instagram.com/kreateoy

TUTUSTU KREATEST HITS -PROJEKTEIHIMME

Kreatest Hits on oma merkkimme siitä, että projektissa on yhdistynyt innovatiivisuus ja rohkeus tehdä jotain merkittävää ja viedä infra-alaa eteenpäin. Se on projekti, josta sytyimme ja olemme erityisen ylpeitä.

Kreatest Hits

kreatest hits #1

Tavara-aseman siirto

kreatest hits #2

Klaukkalan kehätie

kreatest hits #3

Yhdystunneli kahden parkkihallin välille top-down-menetelmällä

kreatest hits #4

Kuuden ratasillan uusiminen siirtämällä kaudella 2021

KREATE

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä.

Haluamme olla erityisen hyvä työnantaja erityisen hyville tyypeille, jotka näkevät asioita uudella tavalla ja haluavat tehdä parhaansa. Anna meille intosi ja osaamisesi, niin me annamme sinulle mittaisiasi työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.