VAHVISTAMME KELTAMUSTAA JOUKKUETTAMME

Etsimme väylä- ja ratapuolelle sekä viestintään ammattilaisia, jotka syttyvät uusista haasteista ja nauttivat monipuolisista projekteista.

Haluamme väylä- ja ratarakentamisen porukkaamme työpäällikön, työmaapäällikön/työnjohtajan, mittaustyönjohtajan ja projekti-insinöörin. Avoimet tehtävät sijoittuvat Pohjois-Suomeen, mutta matkustusvalmiudesta ropisee plussaa, sillä seuraavat kohteet voivat sijaita myös muualla Suomessa.

Etsimme myös projektiviestijää, joka tuntee rakennusalan tai omaa paloa rakentamista kohtaan. Jos tykkäät kohdata ihmisiä, tehdä monipuolisesti viestinnän eri tehtäviä ja tiedät pystyväsi toteuttamaan monikanavaista hankeviestintää niin tilaajien kuin omiin kanaviimme, kuulut joukkueeseemme.

Kysy lisää

Projektitehtävät rata
Timo Leppänen
ratarakentamisen johtaja
040 821 0143
timo.leppanen@kreate.fi

Projektitehtävät väylä
Juha Schönberg
työpäällikkö
040 587 9759
juha.schonberg@kreate.fi

Viestintä
Katja Pussinen
henkilöstöjohtaja
045 634 6136
katja.pussinen@kreate.fi

Arvostatko kehittymistä tekemällä? Kiinnostaako työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me kreatelaiset arvostamme ammattitaitoa ja halua osaamisen kartuttamiseen monimuotoisissa hankkeissa. Meille on tärkeää, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi ja toimit niiden mukaisesti.

Hae 11.7. mennessä!

haalariharjoittelu ikoni

Hae nyt!

TUTUSTU KREATEST HITS -PROJEKTEIHIMME

Kreatest Hits on oma merkkimme siitä, että projektissa on yhdistynyt innovatiivisuus ja rohkeus tehdä jotain merkittävää ja viedä infra-alaa eteenpäin. Se on projekti, josta sytyimme ja olemme erityisen ylpeitä.

kreatesthits logo

kreatest hits #1

Tavara-aseman siirto

kreatest hits #2

Klaukkalan kehätie

KREATE

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä.

Haluamme olla erityisen hyvä työnantaja erityisen hyville tyypeille, jotka näkevät asioita uudella tavalla ja haluavat tehdä parhaansa. Anna meille intosi ja osaamisesi, niin me annamme sinulle mittaisiasi työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.