Me annamme sinulle vastuuta kehittyä ja kasvaa infra-alan ammattilaiseksi, mutta yksin emme jätä ketään. Tarjoamme ison talon edut pienen sydämellä.

Kreatella jokainen työmaa on omanlaisensa ja työtä teemme siellä, missä sitä on. Toteutamme erityisesti vaativia kohteita, joten meillä pääset oppimaan projekteilla, joita et välttämättä muualla kohtaa.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen: hae Kreatelle harjoitteluun!

AVOIMET HARJOITTELUPAIKAT

Harjoittelupaikkoja haetaan lomakkeella 13.3. mennessä:

haalariharjoittelu ikoni

Kreaten ja KFS Finlandin haalariharjoittelu
1. vuoden korkeakouluopiskelijoille

HAE

tyonjohtoharjoittelu ikoni

Kreaten ja KFS Finlandin työnjohtoharjoittelu

HAE

Harjoittelun aloitusajankohta on sovittavissa: tavallisesti työt alkavat keväällä tai alkukesästä ja kesto on noin 3–4 kuukautta. Myös harjoittelupaikan sijainti on neuvoteltavissa heti, kun kaikki kesän kohteemme ovat selvillä. Harjoittelu on palkallinen ja lisäksi tarjoamme työehtosopimuksen mukaiset ateria- ja matkakorvaukset.

Kesäharjoitteluhaun pääkanavana toimii Instagram-kanavamme, tule seuraamaan!

instagram.com/kreateoy

Mahdollisiin lisäkysymyksiin vastaa Susanna Mäkinen,
susanna.makinen@kreate.fi tai p. 040 759 6762.

KESÄ KREATELLA

Katso harjoittelijoiden kokemuksia Kreate-kesästä.

TUTUSTU KREATEST HITS -PROJEKTEIHIMME

Kreatest Hits on oma merkkimme siitä, että projektissa on yhdistynyt innovatiivisuus ja rohkeus tehdä jotain merkittävää ja viedä infra-alaa eteenpäin. Se on projekti, josta sytyimme ja olemme erityisen ylpeitä.

Kreatest Hits

kreatest hits #1

Tavara-aseman siirto

kreatest hits #2

Klaukkalan kehätie

kreatest hits #3

Yhdystunneli kahden parkkihallin välille top-down-menetelmällä

kreatest hits #4

Kuuden ratasillan uusiminen siirtämällä kaudella 2021

KREATE

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä.

Haluamme olla erityisen hyvä työnantaja erityisen hyville tyypeille, jotka näkevät asioita uudella tavalla ja haluavat tehdä parhaansa. Anna meille intosi ja osaamisesi, niin me annamme sinulle mittaisiasi työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.