LÄHDE RADALLE!

Etsimme kehittymishaluisia ratarakentamisen ammattilaisia kasvavaan joukkoomme. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaativia hankkeita työmaapäälliköille, työnjohtajille, työmaainsinööreille, ratatyökoneenkuljettajille ja ratatyöntekijöille. Vankka kokemus ratarakentamisesta on iso plussa, mutta olemme myös valmiita kouluttamaan infra-alalla työskenteleviä ammattilaisia, joilla on paloa ratarakentamisen pariin!

Kysy lisää
Timo Leppänen
ratarakentamisen johtaja
040 821 0143
timo.leppanen@kreate.fi

Arvostatko kehittymistä tekemällä? Kiinnostaako työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me kreatelaiset arvostamme ammattitaitoa ja halua osaamisen kartuttamiseen monimuotoisissa hankkeissa. Meille on tärkeää, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi ja toimit niiden mukaisesti.

Hae 30.4. mennessä

haalariharjoittelu ikoni

Hae nyt

TUTUSTU KREATEST HITS -PROJEKTEIHIMME

Kreatest Hits on oma merkkimme siitä, että projektissa on yhdistynyt innovatiivisuus ja rohkeus tehdä jotain merkittävää ja viedä infra-alaa eteenpäin. Se on projekti, josta sytyimme ja olemme erityisen ylpeitä.

kreatesthits logo

kreatest hits #1

Tavara-aseman siirto

kreatest hits #2

Klaukkalan kehätie

KREATE

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä.

Haluamme olla erityisen hyvä työnantaja erityisen hyville tyypeille, jotka näkevät asioita uudella tavalla ja haluavat tehdä parhaansa. Anna meille intosi ja osaamisesi, niin me annamme sinulle mittaisiasi työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.