PALKKAAMME

osaavia infra-alan ammattilaisia työmaapäälliköiksi silta- ja väylärakentamisen pariin. Jos tunnet paloa vaativan infran rakentamiseen ja haluat päästä vaikuttamaan omaan työhösi ja infrahankkeiden tehokkaaseen etenemiseen, on keltamusta joukkueemme sinulle oikea paikka.

Tartu rohkeasti tilaisuuteen: hae Kreate-konserniin!

Työmaapäällikkönä tehtävänäsi on vaativien rakennustöiden johtaminen ja valvominen. Vastaat itsenäisesti oman osa-alueen työnjohdosta ja työmaantoiminnasta sekä siihen liittyvästä laadusta, aikatauluttamisesta, työturvallisuudesta sekä kustannustenhallinnasta. Odotamme, että olet kerryttänyt jo aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä sekä olet innolla mukana toteuttamassa laadukkaita projektejamme. Rakennamme ympäri Suomea ja työmaat vaihtelevat vuodesta toiseen, joten arvostamme valmiutta matkatyöhön.

Tarjoamme

Kattavat työterveyspalvelut
Hyvän perehdytyksen
Ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit, jotka eivät jätä sinua pulaan tiukassakaan tilanteessa
Ateriakorvaukset ja päivärahat
Monipuolisen työympäristön
Kattavan koulutustarjonnan
Kilpailukykyisen palkan
Hyvät työsuhde-edut, kuten hyvinvointiohjelmat ja työsuhdepolkupyörän

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa rekrytointi- ja työelämäkehittäjä Anne-Mari Saloniemi,
anne-mari.saloniemi@kreate.fi tai p. 044 355 3924.

TULE VAATIVAN INRAN TEKIJÄKSI

haalariharjoittelu ikoni

Hae työmaapäälliköksi siltojen tai väylien pariin

HAE HETI

tyonjohtoharjoittelu ikoni

Avoin hakemus Kreatelle vaativan infran rakentajaksi

HAE HETI

Arvostatko kehittymistä tekemällä? Kiinnostaako työ vaativan infrarakentamisen toteuttajaporukassa? Me kreatelaiset arvostamme ammattitaitoa ja halua osaamisen kartuttamiseen monimuotoisissa hankkeissa. Meille on tärkeää, että koet arvomme ja toimintatapamme omaksesi ja toimit niiden mukaisesti.

instagram.com/kreateoy

TUTUSTU KREATEST HITS -PROJEKTEIHIMME

Kreatest Hits on oma merkkimme siitä, että projektissa on yhdistynyt innovatiivisuus ja rohkeus tehdä jotain merkittävää ja viedä infra-alaa eteenpäin. Se on projekti, josta sytyimme ja olemme erityisen ylpeitä.

Kreatest Hits

kreatest hits #1

Tavara-aseman siirto

kreatest hits #2

Klaukkalan kehätie

kreatest hits #3

Yhdystunneli kahden parkkihallin välille top-down-menetelmällä

kreatest hits #4

Kuuden ratasillan uusiminen siirtämällä kaudella 2021

kreatest hits #5

Kerran elämässä: Lillholmenin läppäsillän rakentaminen

KREATE

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä.

Haluamme olla erityisen hyvä työnantaja erityisen hyville tyypeille, jotka näkevät asioita uudella tavalla ja haluavat tehdä parhaansa. Anna meille intosi ja osaamisesi, niin me annamme sinulle mittaisiasi työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.