Mielenkiintoisia projekteja meillä riittää: Pomarkun vanhan kivisillan uudelleen rakentaminen entisenlaiseksi, Jännevirran 577 metriä pitkä ja 24,5 metriä korkea vesistösilta, Ainolan ratasillat tai RIL-palkittu Isoisänsilta Helsingissä. Parhaillaan rakennamme työyhteenliittymänä Suomen pisintä siltaa eli Kruunuvuorensiltaa Helsingissä sekä teknisesti haastavia Kirjalansalmen ja Hessundinsalmen siltoja Paraisilla. Käsialaamme on myös harvinaislaatuinen Lillholmenin läppäsilta Paraisilla.

Sovellamme vuosikymmenien aikana siltojen rakentamisessa kertynyttä kokemustamme myös muissa infrarakentamisen kohteissa, joissa on tarve toteuttaa vaativia betonirakenteita. Tampereen Kansi -hankkeen haastavat pääradan päälle rakennetut pohja- ja betonirakenteet ovat käsialaamme sekä ainutlaatuinen Tampereen tavara-aseman siirtoprojekti. Silta- ja muita betonirakenteita vaativissa projekteissamme tietomallinnuksen hyödyntäminen on arkipäivää ja kokonaisvaltaista.

Vaativa sillanrakentaminen tai haastava korjaus tehokkaasti ja haitat minimoiden – me otamme haasteen vastaan ja toteutamme projektisi ammattitaidolla!