Itäväylällä syyskuun ensimmäisen viikon öinä hetkellisiä muutoksia liikennejärjestelyihin

Mustapuron tulvasuojaus ja Itäväylän sillat -hankkeen viimeistelytyöt jatkuvat syyskuun alkupuolella. Pääasiassa yöllä tehtävien töiden aikana Itäväylällä ja Sahaajankadulla on tilapäisiä muutoksia liikennejärjestelyissä.

Sahaajankadun silta

Tällä viikolla eli 4.9. alkavalla viikolla Sahaajankadun silta saa päällimmäisen asfalttikerroksen ja siltaan tehdään massaliikuntasaumat. Työt toteutetaan yöaikaan, jolloin liikenne ohjataan asfaltoinnin edetessä kulloinkin vapaana olevalle kaistalle.

Sahaajankadun sillan alapuolella uusitaan siltapilareiden pinnoitukset. Tämäkin työ tehdään kokonaan yöaikaan, jolloin Sahaajankadulla on tilapäisiä liikennejärjestelyitä sekä autoilijoille että kävelijöille ja pyöräilijöille.

Siilitien silta

Myös Siilitien sillalla tehdään syyskuun ensimmäisellä viikolla yöaikaan massaliikuntasaumoja. Töiden aikana sillalla liikkuvat voivat käyttää kulloinkin vapaana olevaa kaistaa.

Mustapuron tulvasuojaus

Itäväylällä vasemmanpuoleinen ajokaista itään päin on ollut suljettuna Marjaniemen kävelysillan kohdalla. Mustapuron tulvasuojauksen parantamiseen liittyvä putkityö pyritään saamaan valmiiksi viimeistään keskiviikon 6.9. aikana. Sen jälkeen liikennejärjestelyt palautuvat normaaleiksi.