Janne Raudaskoski on aloittanut mittaustyönjohtajana Kreaten pohja- ja betonirakentamisen yksikössä.

Janne Raudaskoski on aloittanut mittaustyönjohtajana pohja- ja betonirakentamisen yksikössämme.

Mittausuransa hän aloitti Espoon kaupungin kaupunkimittausyksikössä ensin mittamiehenä ja sitten mittaustyönjohtajana. Ensi kosketuksen Kreateen hän sai siirryttyään konsulttipuolelle Ympäristösuunnittelun mittaustyönjohtajaksi: samalla alkoi yhteistyö meidän kanssamme urakassamme Haminassa.

Jannen ura eteni mittaustyönjohtajaksi, ja yrityskauppojen myötä hän oli hetken aikaa Pirkanmaan mittauspalvelun leivissä. Sen jälkeen jälkeen työnantajana oli Mittausgroup.

– Lähinnä sydäntäni ovat betonirakentamiseen liittyvät mittaukset ja niitä olen tehnyt eniten. Toki lisäksi on ollut monipuolisesti kadunrakentamiseen kuin myös maanrakentamiseen liittyviä mittauksia, hän kuvailee.

Ennen keltamustaan joukkueeseemme saapumista Janne teki mittauksia mm. Haminassa sataman jalostamon sekä Kotkassa Paimenportin siltojen työmailla.

– Kreate oli minulle erittäin luonteva valinta. Aikaisempi yhteistyö Kreaten kanssa sai aikaan sen, että siirtyminen oli kuin olisi tullut takaisin tuttuun ja hyvään paikkaan. Moni kreatelainen ja Kreaten tapa tehdä töitä on tullut vuosian aikana minulle tutuksi. Kreatesta muodostunut kuva oli oikeastaan niin hyvä, että halusin tulla nimenomaan tänne töihin, hän kertoo.

Jannen ensimmäinen projekti meillä on asetinlaiterakennustyömaa Järvenpäässä ja työn ohessa hän opiskelee maanmittausinsinöörin tutkintoa. Mutkaton työilmapiirimme saa häneltä kehuja.

– Se näkyy esimerkiksi avun ja tuen saamisena joka suunnasta, kun olen opetellut talon tavoille. Ystävälliset, positiiviset ja huumorintajuiset työkaverit ovat ehdottomasti parasta mitä on ilmennyt.