Jussi Silvo on Kreaten uus projektipäällikkö.

Osaava vaativien hankkeiden joukkueemme on saanut uuden projektipäällikön, kun infrarakentamisen insinööri (AMK) Jussi Silvo aloitti Kreatella.

Rakennuttamisen ja valvonnan sekä projektinhallinnan konsultointitehtävistä, kuten mm. Kruunusillat-hankkeen yleissuunnitelmavaiheesta, työt ovat tuoneet hänet yhä merkittävämpien projektien pariin. 

– Allianssina toteutetussa Raide-Jokerissa työskentelin vastaavana ja lohkopäällikkönä noin 60 miljoonan euron lohkolla. Viimeksi toimin työpäällikkönä monialaisissa kaupunkihankkeissa, jotka olivat arvoltaan 2 miljoonasta 20 miljoonaan, Jussi kertoo.

Työlajeista vahvimmat löytyvät Jussin mukaan vesihuoltotöiden puolelta sekä paalutuksesta, stabiloinnista ja tuentatöistä. Hän on ollut myös työmaapäällikkönä ruoppausprojekteilla kotimaassa ja lahden takana Ruotsissa. Louhintaakin hän kertoo ymmärtävänsä niin maan päällä kuin tunnelissa.

– Toimintaympäristönä tiivis kaupunkirakenne on minulle kaikkein tutuin.

Miksi Kreatelle? Tuohon kysymykseen Jussi vastaa, että häntä houkuttivat täällä ihmiset ja suoraviivainen tapa toimia.

– Uskon Kreaten menestykseen suurissa hankkeissa. Olen kilpailuhenkinen ja sytyn etenkin isojen hankkeiden kilpailuasetelmasta.

– Henkilönä olen vahvasti projektinhallinta- ja johtamisorientoitunut. Toimintaani voisi kuvailla avoimeksi, suoraviivaiseksi ja tuloskeskeiseksi ja samalla osaan kuunnella ihmisiä ja luotan heihin. Odotan, että pääsen tekemään Kreatella töitä omilla vahvuuksillani ja oppimaan ihmisiltä ympärilläni.