Kirsi Nupponen aloitti restontra-asiantuntijana Kreatella.

Taloushallinnon tiimimme on saanut uutta vahvistusta, kun Kirsi Nupponen aloitti reskontra-asiantuntijana. Kirsin työtehtävät painottuvat myynti- ja ostoreskontran hoitamiseen.

– Minulla on pitkä ura taloushallinnossa muun muassa matkailualalta ja talotekniikan puolelta ja työvuosia on kertynyt eri kokoisissa yrityksissä. Olen parhaimmillani monipuolisten tehtävien tiimipelaajana ja se oli yksi syy, miksi halusin Kreatelle. Tämä myös tuntuu juuri sopivan kokoiselta ja helposti lähestyttävältä matalan hierarkian työpaikalta, hän kertoo.

Kirsi kuvailee uusien työkavereiden saavan hänestä unelmakollegan – eikä hän liioittele, sillä alan vahva ammattilainen on työurallaan tullut valituksi unelmakollegaksi.  

– Olen saanut palautetta, että kanssani on helppo tehdä töitä ja tuon positiivista asennetta tiimiin. Lupaan jatkaa samaan malliin myös täällä, hän nauraa.

Samalla, kun pääsemme tutustumaan uuteen kollegaamme, tulevat vaativan infrarakentamisen työmaamme ja niiden arki uudelle reskontra-asiantuntijallemme yhä tutummiksi.

– Kreaten Mahdoton mahdolliseksi -iskulauseeseen tykästyin heti.