Nyrkkeilijä Pihla Kaivo-oja kuuluu nuoriin lupaaviin urheilijoihin, joita Kreate auttaa kehittymään ja saavuttamaan tavoitteita.

Tulevaisuuden rakentaminen on Kreaten työmailla tehtävien tekojen lisäksi hyvinvoinnin edistämistä, yhdessä tekemisen vahvistamista ja onnistumisen elämysten luomista. Tukemalla arvojemme ja strategiamme mukaista harrastustoimintaa ehkäisemme lasten ja nuorten syrjäytymistä.

Valitsemme sponsorointikohteemme niin, että hakijan toiminnan arvot kohtaavat Kreaten arvomaailman, johon kuuluvat yrittäjähenkisyys, inhimillisyys, mutkattomuus ja suoraselkäisyys. Vuonna 2022 jaoimme sponsorointitukea kymmenille seuroille lasten ja nuorten harrastustoiminnan mahdollistamiseksi.

Nyrkkeilijä Pihla Kaivo-oja, 20, kuuluu nuoriin lupaaviin urheilijoihin, joita autamme kehittymään ja saavuttamaan tavoitteita.

– Lajini osallistujamäärä on pieni Suomen tasolla, joten kehityksen kannalta on tärkeää päästä kilpailemaan säännöllisesti kansainvälisiin kehiin. Kreaten sponsorointi on antanut tärkeitä mahdollisuuksia ja sen ansiosta minun on ollut mahdollista lähteä leireille ja turnauksiin ulkomaille, hän kuvailee.

Nyrkkeilijä Pihla Kaivo-oja on Kreaten tukema urheilija, joka tähtää kohti olympialaisia.

Painoluokassa 50 kg kilpailevalle Pihlalle viime vuodet ovat olleet erittäin menestyksekkäitä. Hänellä on naisten SM-kulta vuosilta 2020, 2021 ja 2022 sekä kolme juniori SM-kultaa. Kirkkaimmat mitalit tulivat myös vuoden 2022 GB-turnauksessa ja kaksin kappalein kansainvälisessä Tammer Turnauksessa kotiyleisön edessä. Palkintokaapista löytyvät myös muun muassa EM-pronssi 2021 ja EM-hopea 2022.

– Tavoitteenani on kehittyä urheilijana niin fyysisesti kuin henkisesti päivä päivältä vahvemmaksi ja paremmaksi. Suunnitelmissa on useita turnauksia, leirejä ja arvokisoja, jotka antavat kokemusta ja treeniä kisakalenterini tärkeimpään turnaukseen, tämän kesän olympiakarsintoihin.

Pihlalle on tärkeää, että hänellä on samoja arvoja omaava yritys tukemassa matkalla kohti unelmia.

– Yrittäjähenkisyys ja suoraselkäisyys näkyvät arjessani vahvasti. Annan treeneissäni kaikkeni ja järjestän vapaa-aikani suunnitelmat tukemaan urheilu-uraani. Inhimillisyyttä on myös tärkeä muistuttaa itselleen. Kaikki ei voi onnistua saman tien eikä kaikessa voi olla heti paras, mutta siksi minä treenaan ja siten opin koko ajan enemmän.