Maria Hannula aloitti projekti-insinöörinä Kreatella.

Väylärakentajamme ovat saaneet työkaverikseen erittäin vahvan osaajan, kun rakennusinsinööri (AMK) Maria Hannula aloitti meillä projekti-insinöörinä.

Marialla on useiden vuosien kokemus eri rooleista isoissa rakennushankkeissa niin rakennuttajan kuin konsultin ominaisuudessa. Viimeisimpänä valmistui allianssimallilla toteutettu Raide-Jokeri-pikaraitiolinja, jossa hän toimi hankkeen laajuuden vastuuhenkilönä ja kokonaistalouden vastuuhenkilön varahenkilönä.

– Kreatella työskentelee monia tuttuja aiemmilta yhteisiltä työmailta ja he ovat kertoneet viihtyvänsä todella hyvin. Kreate houkutteli myös siksi, että täällä on monia muita alan toimijoita matalampi organisaatio. Koen, että täällä tulee hyvin kuulluksi.

Maria kuvailee itseään erittäin sosiaaliseksi ja positiiviseksi persoonaksi, joka tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

– Olen hyvä ymmärtämään isoja kokonaisuuksia ja sinnikkyyttäkin löytyy. Kun jotain on lähdettävä selvittämään, marssin tilanteeseen ja kysyn asioita, tarvittaessa myös niitä vaikeampia. Sen lisäksi, että olen talousasioissa hyvä, väittäisin, että kirjoitustaito on minulla keskivertoinsinööriä parempi, hän nauraa.

Marian työhuone sijaitsee Tuusulan toimistolla ja toinen työpiste löytyy Vantaan ratikan tarjouskilpailussa mukana olevan GREAT-ryhmittymän big roomista.

– Olen päässyt aloittamaan tosi hyvällä fiiliksellä ja myös big roomissa on todella hyvä tiimihenki. Helppo on ollut tulla uutena mukaan GREAT:n muodostavien Kreaten ja GRK:n porukkaan ja siitä olen todella iloinen.