Miksi meille kannattaa tulla töihin?

Sanomme olevamme infra-alan edelläkävijöitä, ja myös tarkoitamme sitä. Siksi etsimme tekijöitä, jotka eivät mene massan mukana vaan haastavat itsensä joka päivä.

Haluamme olla erityisen hyvä työnantaja erityisen hyville tyypeille, jotka näkevät asioita uudella tavalla ja haluavat tehdä parhaansa. Anna meille intosi ja osaamisesi, niin me annamme sinulle mittaisiasi työtehtäviä sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Tarjoamme hyvät koulutus- ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Kreate lyhyesti

Kreate-konsernimme keltamustissa riveissä työskentelee noin 400 ammattilaista erilaisissa tehtävissä infraurakoista hallintoon. Teemme työtä ympäri maata erilaisissa haastavissa projekteissa, minkä lisäksi toimipaikkamme löytyvät Tuusulasta, Tampereelta, Hämeenlinnasta, Lappeenrannasta, Joensuusta, Seinäjoelta, Kouvolasta ja Oulusta. Osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on toimipisteet Vantaalla, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa, Vuokatissa ja Vihdissä. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 200 miljoonaa euroa.

Haluatko kreatelaiseksi?

Etsimme jatkuvasti kasvavaan joukkoomme muun muassa työpäälliköitä, työmaapäälliköitä, työmaainsinöörejä ja työnjohtajia. Annahan kuulua itsestäsi!

Tehtävä Kaupunki Maa Hakuaika
Kreate Oy - Avoin hakemus Useita Suomi 28.12.2022 –
KFS Finland Oy - Avoin hakemus Useita Suomi 28.12.2022 –
Infraosaaja, lähde radalle ja raiteille! Pääkaupunkiseutu, Pirkanmaa Suomi 16.06.2024 –
Etsimme työmaapäälliköitä Kreate-konserniin Useita Suomi 16.06.2024 –
Geotekniikan taitaja – tule vahvistamaan ja kehittämään erikoispohjarakentamisen tiimiämme! Useita Suomi 13.06.2024 –