Sahaajankadun sillalla liikennejärjestelyt ovat palautuneet normaaleiksi elokuussa 2023.

Viimeistelytyöt Mustapuron tulvasuojaus ja Itäväylän sillat -hankkeen työmailla ovat kiireisimmillään, vaikka toisinaan sää ei ole ollutkaan sillankorjaajille kovin suosiollinen. Kokosimme Siilitien ja Sahaajankadun silloilta sekä Mustapurolta lähiviikkojen työvaiheita, jotka tulevat tilapäisesti vaikuttamaan Itäväylällä autoilevien arkeen.

Sahaajankadun silta

Sahaajankadun sillalla eteläisimmän kaistan asfaltointi on tältä erää valmis ja työaikaiset liikennejärjestelyt on poistettu, joten molemmat keskustaan vievät ajokaistat ovat jälleen normaaliin tapaan käytössä. Vaikka työmaan raskasesteet on viety pois, alueella jätetään kevyempiä sulkupylväitä.

Ensi viikolla eli 21.8. lähtien Sahaajankadun sillalla asennetaan kaiteita ja 28.8.–8.9. (viikot 35–36 ) on massaliikuntasaumojen vuoro. Nämä työvaiheet tulevat aiheuttamaan hetkellisiä muutoksia liikennejärjestelyihin. Viikkiin menevä kaista pysyy suljettuna toisen urakoitsijan siltatyömaan vuoksi.

Sahaajankadun sillan alapuolella jatkuvat vielä ensi viikon ajan pinnoitustyöt, joita tehdään pääasiassa öiseen aikaan.

Siilitien silta

Myös Siilitien sillalla tehdään massaliikuntasaumoja 28.8.–8.9. välisenä aikana. Tuolloin on tulossa tilapäisiä muutoksia liikennejärjestelyihin. Viikkiin menevä kaista on edelleen suljettuna toisen urakoitsijan siltatyömaan takia.

Mustapuron tulvasuojaus

Ensi maanantaina (21.8.) suljemme Itäväylällä vasemmanpuoleisen ajokaistan itään päin Marjaniemen kävelysillan kohdalla. Kaista on pois käytöstä arviolta 2–3 päivää. Tuona aikana kaivamme Mustapuron vanhaan virtausreittiin kuuluvan putken esille. Poistamme sen käytöstä täyttämällä putken sepelillä.

Pahoittelemme töistä aiheutuvia häiriöitä.