Kreate Group Oyj                   Pörssitiedote                          6.7.2022 klo 11:15 EEST        

Kreate Group Oyj on allekirjoittanut 52,5 miljoonan euron luotto- ja luottolimiittisopimuksen

Kreate Group Oyj (”Kreate Group”) on allekirjoittanut 6.7.2022 uuden 52,5 miljoonan euron luotto- ja luottolimiittisopimuksen (”Rahoitusjärjestely”) OP Yrityspankki Oyj:n kanssa.

Rahoitusjärjestely korvaa Kreate Groupin aiemmat rahoituslimiitti- ja lainasopimukset, jotka olisivat erääntyneet vuonna 2023. Yhtiön tarkoituksena on käyttää olemassa olevien lainojen uudelleenrahoittamiseen 25,75 miljoonaa euroa sekä varata yhtiön yleisiin käyttöpääomatarpeisiin limiitteinä 15 miljoonaa euroa. Lisäksi Rahoitusjärjestelyllä mahdollistetaan yhtiön strategian mukaista kasvua lähivuosina.

– Rahoitusjärjestely tarjoaa meille hyvät lähtökohdat strategisten kasvusuunnitelmiemme toteuttamiseen sekä pidentää lainojemme maturiteettia, ja tuo joustavuutta rahoitukseemme. Sopimuksen toteutus eteni OP Yrityspankin kanssa tehokkaasti ja yhteistyö oli sujuvaa. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen, toteaa Kreate Groupin talousjohtaja Mikko Laine.

Uusi Rahoitusjärjestely on neljän vuoden mittainen ja se sisältää yhden taloudellisen kovenantin, joka mittaa Kreate Groupin nettovelan suhdetta käyttökatteeseen.

Nyt solmittu Rahoitusjärjestely yhdessä keväällä 2022 solmitun 50 miljoonan euron kotimaisen yritystodistusohjelman kanssa luo vakaan rahoituskokonaisuuden vahvistaen Kreate Groupin taloudellista joustavuutta tulevina vuosina.

Kreate Group Oyj

Hallitus

Lisätiedot: Mikko Laine, talousjohtaja, Kreate Group Oyj, +358 50 599 9201, mikko.laine@kreate.fi

Jakelu: Nasdaq Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, kreate.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Kreate Group Oyj

Kreate Group on Suomen johtavia infrarakentajia. Yhtiö tarjoaa ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Vaativien kohteiden erikoisosaaja panostaa kokonaisvaltaiseen laatuun ja kustannustehokkuuteen. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 238 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää yli 400 henkilöä. Kreate Group on listattu Nasdaq Helsinkiin.

Liitteet