Kreate Group Oyj:n vuosikatsaus 2023 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla https://kreate.fi/sijoittajille/raportit-ja-esitykset/. Vuosikatsaus 2023 sisältää hallituksen toimintakertomuksen, konsernitilinpäätöksen, emoyhtiön tilinpäätöksen ja tilintarkastuskertomuksen sekä palkitsemisraportin ja selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2023.

Kreate julkaisee suomenkielisen vuosikatsauksen European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona.  

Vuosikatsaus on saatavilla PDF- ja xHTML-muodoissa yhtiön verkkosivuilla ja tämän pörssitiedotteen liitteenä. PDF-muotoiset julkaisut ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi, mutta vuosikatsauksen xHTML-tiedosto julkaistaan vain suomeksi.

Kreate Group Oyj

Jakelu: Nasdaq Helsinki, media ja kreate.fi

Yhteyshenkilöt

  • Niina Streng, Sijoittajasuhde- ja vastuullisuuspäällikkö, Kreate Group Oyj, +358 41 732 3362, niina.streng@kreate.fi

Tietoja julkaisijasta Kreate Group Oyj

Kreate Group on Suomen johtavia infrarakentajia. Yhtiö tarjoaa ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Vaativien kohteiden erikoisosaaja panostaa kokonaisvaltaiseen laatuun ja kustannustehokkuuteen. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 320 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää yli 450 henkilöä. Kreate Group on listattu Nasdaq Helsinkiin.

Liitteet