Kreate Group Oyj                Pörssitiedote                      3.3.2023 klo 09:30 EET

Täydennys 3.3.2023 julkaistuun pörssitiedotteeseen: Kreate Groupin vuosikatsaus 2022 on julkaistu

Kreate Group Oyj:n 3.3.2023 julkaisemaan pörssitiedotteeseen ”Kreate Groupin vuosikatsaus 2022 on julkaistu” on lisätty alkuperäisestä tiedotteesta puuttuneet liitteet.

Kreate Groupin vuosikatsaus 2022 on julkaistu

Kreate Group Oyj:n vuosikatsaus 2022 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla https://kreate.fi/sijoittajille/tiedotteet-ja-raportit/raportit-ja-esitykset/. Vuosikatsaus 2022 sisältää vastuullisuuden, tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen sekä palkitsemisraportin ja selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2022.

Kreate julkaisee suomenkielisen vuosikatsauksen European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab on toimittanut riippumattoman, kohtuullisen varmuuden antavan varmennusraportin koskien Kreaten XBRL-merkintöjä. Varmennustoimeksianto on suoritettu kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 mukaisesti.

Vuosikatsaus on saatavilla PDF- ja xHTML-muodoissa yhtiön verkkosivuilla ja tämän pörssitiedotteen liitteenä. PDF-muotoiset julkaisut ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi, mutta vuosikatsauksen xHTML-tiedosto julkaistaan vain suomeksi.

Tuusulassa 3.3.2023

Kreate Group Oyj
Hallitus

Jakelu: Nasdaq Helsinki, media ja kreate.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Kreate Group Oyj

Kreate Group on Suomen johtavia infrarakentajia. Yhtiö tarjoaa ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Vaativien kohteiden erikoisosaaja panostaa kokonaisvaltaiseen laatuun ja kustannustehokkuuteen. Konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 274 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää yli 450 henkilöä. Kreate Group on listattu Nasdaq Helsinkiin.  

Liitteet