Tiia Karppanen projekti-insinööriksi Kreaten ratayksikköön.

Rakennustekniikan insinööri Tiia Karppanen on nimitetty projekti-insinööriksi ratayksikköömme. Kreatelle hän tuli kesällä 2022 työnjohtoharjoittelun kautta, ja Porissa Mäntyluoto–Tahkoluoto-urakassa harjoittelu muotoutui kesän edetessä projekti-insinööriharjoitteluksi.

Tänä keväänä Tiia viimeisteli opinnäytetyönsä Kreatelle ja valmistui toukokuussa rakennustekniikan insinööriksi. Parhaillaan hän toimii projekti-insinöörinä Voisalmensaaren rautatietunnelin korjauksessa Lappeenrannassa sekä kolmessa Kouvola–Kotka/Hamina-ratahankkeen urakassa.

– Olen ottanut innolla vastaan uudet työtehtäväni ja jokainen päivä tuo jotain uutta työpäivään. Neljä urakkaa ovat työllistäviä, mutta innokas tekijä kun olen, niin tämä ei ole ongelma. Työmailla työt ovat sujuneet hyvin. Vaikka useampi urakka onkin, jokainen työmaa tuntuu omalta mahtavan työyhteisön kanssa, Tiia kertoo.

– Tavoitteena minulla on jatkuva kehittyminen työurallani. Innolla siis odotan tulevia vuosia ja mitä ne antavat minulle ja ammattitaidolleni.