Timo Vikstrom

Kreate-konsernin toimitusjohtaja Timo Vikström valittiin Rakennusteollisuuden hallituksen puheenjohtajaksi liiton syyskokouksessa 1.12.2022. Kaksivuotinen puheenjohtajakausi alkaa vuoden 2023 alussa.

Timo Vikström on toiminut Rakennusteollisuuden hallituksen varapuheenjohtajana vuodet 2019–2022 ja Infra ry:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2018 alkaen. Kreaten toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2017 lähtien ja yhteensä Vikströmillä on kokemusta rakennusalalta yli 30 vuotta.

Infrataustaisena ammattilaisena uusi puheenjohtaja pyrkii nostamaan infrarakentamisen asemaa ja tuomaan esiin sen monipuolisuutta. Yhtä tärkeänä hän pitää yhteistyötä ja kaikkien rakentamisen klusterin osapuolten huomioimista, ketään unohtamatta.

”Haluan nähdä itseni helposti lähestyttävänä ja yhteistyökykyisenä toimijana. Meillä Rakennusteollisuudessa on aina ovet auki niin jäsenillemme kuin kaikille niille yhteistyötahoille, joiden kanssa rakennamme strategian mukaisesti hyvää yhdessä”, Vikström tiivistää.

RT:n ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Ruduksen toimitusjohtaja Mikko Vasama ja toiseksi varapuheenjohtajaksi NHK Rakennuksen toimitusjohtaja Jukka-Pekka Soila.

Lue lisää Rakennusteollisuuden strategiasta ja toimitusjohtaja Timo Vikströmin ajatuksista RT:n tiedotteesta.