Kreaten sponsoroima hiihtäjä Jasmin Kähärä

Kreate on solminut uuden sponsorointisopimuksen nousevan hiihtotähden Jasmin Kähärän kanssa. Lisäksi yhtiö jatkaa olympialaisiin tähtäävän nuoren nyrkkeilijän Pihla Kaivo-ojan sekä pyöräilijälupauksen Veikko Huhtalan sponsorointia kaudella 2024. Kaikilta kolmelta löytyy vaativien kohteiden rakentamisessakin tarvittavaa halua kehittyä sekä Kreaten henkilöstölle ominaista kykyä tehdä mahdottomasta mahdollista.

Sponsoroijana ja yhteistyökumppanina Kreatelle on tärkeää tukea yhtiön arvojen ja tavoitteiden mukaista toimintaa. Pitkäaikaisella sponsoroinnilla sekä pienimuotoisemmalla lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemisella Kreate haluaa olla osaltaan edistämässä yhteistä hyvinvointia, vähentämässä syrjäytymistä sekä luomassa onnistumisen hetkiä.

– Yhteistyön kannalta olennaista on sponsoroitavan kohteen toiminnan eettisyys ja arvojen kohtaaminen Kreaten arvojen kanssa. Mutkaton ja inhimillinen lähestyminen, joka pohjautuu suoraselkäiseen ja kunnianhimoiseen toimintaan on meille ominaista ja painotamme näitä ominaisuuksia myös yhteistyössämme. Näen että nämä arvot yhdistyvät upeasti nuorten urheilijalupausten Jasmin Kähärän, Pihla Kaivo-ojan ja Veikko Huhtalan vahvassa tekemisessä ja inhimillisessä otteessa, kuvaa Kreaten henkilöstöjohtaja Katja Pussinen.

Myös Kreaten tuoreelle sponsorointikohteelle oman ja sponsorin arvopohjan kohtaaminen näyttäytyy positiivisessa valossa.

– Kreatella ajatellaan monesta asiasta samoin kuin itse ajattelen ja mitä arvostan. Itsensä haastaminen ja halu olla koko ajan parempi on se mihin arjessa pyrin. Kreatella ymmärretään myös, mitä se vaatii, kun tavoitellaan maailman huippua, Kähärä sanoo.

Monipuolinen sponsorointi mahdollistaa ammattiurheilun

Yksilöurheilijoille on tärkeää saada monipuolisesti myös yksityisiä sponsoreita, jotta heillä on mahdollisuus viedä omaa urheilu-uraa haluttuun suuntaan. Kähärä ei tee tässä poikkeusta.

– Henkilökohtaiset yhteistyökumppanit ovat minulle suurin ammattimaisen urheilun mahdollistaja. Pystyn keskittymään täysillä harjoitteluun ja kilpailuihin ja elämään urheilijan arkea huippuolosuhteissa. Rahaa kuluu mm. omiin harjoitusleireihin, kilpailumatkoihin ja arjessa kehonhuoltoon, Kähärä luettelee.

Kreate on kohdentanut yhteistyö- ja tukitoimiaan erityisesti lasten ja nuorten harrastustoimintaan, mutta myös jonkin verran kulttuuriin ja ympäristöön liittyviin hankkeisiin sekä koulutuksen ja kehityksen varmistamiseen.  

– Toivon tietysti, että yhtiömme tunnettuus paranee eri yhteistyömuotojen myötä. Olemme pitkään tehneet yhteistyötä lasten ja nuorten liikkumisen hyväksi ja logomme on voinut näkyä niin voimisteluseurojen kannustuslakanoissa kuin pikkujääkiekkoilijoiden pelipaidoissa, Pussinen valaisee.

Hänen mukaansa Kreaten henkilöstöltä löytyy samaa periksiantamattomuutta, halua kehittyä ja oppia uutta kuin tukemillamme urheilijoilla tai junioriseuroilla.

– Jos mietitään esimerkiksi harjoittelijoitamme tai vastavalmistuneita osaajiamme, niin aivan samoin kuin huipulle tähtäävät urheilijat, hekin tarvitsevat tukea ja kannustusta, mutta myös mahdollisuuksia näyttää osaamistaan. Tarjoamalla osaajillemme asteittain vaativammiksi muuttuvia rakentamisen kohteita ja tilaisuuksia kehittää ammattitaitoaan luomme vahvaa pohjaa osaavalle ja hyvinvoivalle työyhteisölle. Maailman parhaaksi tuleminen, on se sitten urheilua tai rakentamista, edellyttää sitkeää työtä mutta myös tukea ja kannustusta yhteisöltä, Pussinen kuvailee.

Jasmin Kähärä hyvässä vireessä helmikuun ensimmäisen viikonlopun SM-kisoihin

Tavoitimme tuoreen sponsorointikohteemme, nousevan hiihtotähden Jasmin Kähärän valmistautumassa 2.–4.2.2024 järjestettäviin SM-kisoihin Vantaan Hakunilassa. Hän osallistuu perjantaina 2.2. naisten sprinttihiihtoon, jossa hänellä on jo saavutuksena alle 23-vuotiaiden maailmanmestaruus viime kaudelta.

Mikä fiilis ennen SM-starttia?
”Vire on parantunut viimeisten viikkojen aikana. Viime viikonloppuna oli hyvä vapaan sprintti maailmancupissa Gomsissa. Odotan siis innolla perjantain sprinttiä ja toivon, että voitosta käydään kova kilpailu.”

Minkälaiset pitkän tähtäimen tavoitteet?
”Tavoitteena on kehittyä maailman parhaiden sprinttihiihtäjien joukkoon ja saavuttaa menestystä olympialaisissa ja MM-kilpailuissa.”

Miksi juuri sprinttihiihto? Mitkä ovat vahvuutesi siinä?
”Minulla on monipuolinen urheilutausta mm. pallopeleistä ja yleisurheilusta. Noiden lajien parissa nopeus-, räjähtävyys- ja kimmoisuusominaisuudet ovat kehittyneet sprinttihiihtoon sopiviksi. Tykkään mennä täysillä ja vauhtikapasiteettini on sprintissä eduksi. Siinä täytyy olla koko ajan hereillä ja pystyy kehittymään taktisesti jokaisessa kilpailussa.”

Onnea siis Jasminille kaikilta kreatelaisilta perjantain 2.2.2024 sprinttilähtöihin, ja sen jälkeiselle maailmancupin Pohjois-Amerikan kiertueelle!

Lue lisää nyrkkeilijä Pihla Kaivo-ojasta sekä ota talteen pyöräilijä Veikko Huhtalan vinkit pyöräilyyn. Seuraavan kerran Kreaten johtoryhmä tarkastelee pitkäaikaisia sponsorointikohteita vuodenvaihteessa 2025. Voit kuitenkin tutustua sponsoroitiin verkkosivujemme sponsorointiosiossa sekä lähettää hakemuksen jo odottamaan seuraavaa käsittelyä.