Matias Kohtamäki aloitti Kreatella projekti-insinöörinä.

Pohja- ja insinöörirakentajiemme joukko vahvistuu, kun rakennusinsinööri Matias Kohtamäki on aloittanut meillä projekti-insinöörinä.

Aiemmin Matias on toiminut työnjohtajana talonrakentamisen puolella ja hän kertoo siirtyvänsä vaativan infran pariin innostuneella mielellä. Innostava on myös ensimmäinen projekti, joka on merkittävä Tampereen henkilöratapiha -hanke.

–  Se on todella kiinnostava ja laaja kokonaisuus, jossa ei ole vain yhtä tekniikan alaa. Pääsen kertaheitolla näkemään ja tekemään infrarakentamista monelta kannalta.

Tuoreen kreatelaisen ensimmäiset työpäivät ovat sujuneet vauhdilla hankkeen kehitysvaiheen palavereissa, joissa parhaillaan suunnitellaan työjärjestystä ja aikatauluja.

– Varsinainen rakentaminen tulee tapahtumaan kivenheiton päässä Nokia Arenalta. Kansi ja Areena -hanke on itselle jäänyt mieleen Kreaten monista urakoista kuin myös vanhan tavara-aseman siirto. Kreate on innostava yritys, jonka poikkeuksellisia hankkeita olen vuosien varrella seurannut somessa ja muuallakin, Matias kertoo.