Itavaylan sillat aita

Kaikkien rakennustyömaiden, myös Mustapuron tulvasuojaus ja Itäväylän sillat -urakan työmaa-aidat, opasteet, kiertoreitit ja nopeusrajoitukset on tarkoitettu turvaamaan niin tiellä liikkujia kuin työmaalla työskenteleviä.

Ympäri Suomen tehdään tehokkaalla tahdilla monipuolisia rakennushankkeita, joissa rakennetaan meille kaikille turvallisempaa ja toimivampaa infraa. Työmaa-aikaisilla liikennejärjestelyillä opasteineen, nopeusrajoituksineen ja kiertoreitteineen varmistetaan sekä työmaan henkilöstön että työmaan ympäristön ja sen läheisyydessä liikkuvien ihmisten turvallisuus.

Aitojen siirtely, niiden kaataminen, luvaton oikaisu työmaa-alueen läpi ja raskas kaasujalka nopeusrajoituksista välittämättä aiheuttavat vaaratilanteita sekä hidastavat pahimmassa tapauksessa työmaiden valmistumista.

Seuraa kulkureittejä ja opasteita

Turvallisuusriskin takia työmaa-alueella liikkuminen on kielletty. Voit tarkistaa oikeat kulkureitit sekä hankkeen sivustolta että työmaa-alueen reunoilla olevissa opasteista. Maastossa reitit osoitetaan liikennemerkeillä ja opasteilla.

Pahoittelemme työmaasta aiheutuvaa häiriötä ja toivomme, että kunnioitamme toisiamme ja kaikkia turvaavia liikennejärjestelyjä.

Pidetään yhdessä huolta, että ammattilaiset kaikilla työmailla saavat rakentaa rauhassa meille kaikille parempaa infraa!

Tiesitkö, voit tilata hankkeen uutiset myös omaan sähköpostiisi Mustopuron tulvasuojaus ja Itäväylän sillat -sivun alareunasta löytyvällä Tilaa-painikkeella.