Timo Leppanen verkkosivu

Yhdyskuntatekniikan insinööri Timo Leppänen on nimitetty rataliiketoimintamme johtajaksi ja Kreate Groupin johtoryhmän jäseneksi. Leppäsellä on yli 25 vuoden kokemus infra-alalta sekä vankka kokemus monipuolisista ja vaativista ratahankkeista. Radanrakentamisen parissa hän on toiminut vuodesta 2004 sekä VR Track Oy:n että YIT-konsernin palveluksessa. Leppänen siirtyi keltamustaan joukkueeseemme Raide-Jokeri-projektin tuotantopäällikön tehtävistä.

 – Olen iloinen saadessani luotsata Kreaten ammattitaitoista ratarakentamisen porukkaa, jonka kanssa etenemme innokkaina uusiin haasteisiin rataliiketoimintaamme kehittäen. Jo muutaman päivän kokemuksella olen erittäin vaikuttunut henkilöstömme yrittäjähenkisyydestä ja tekemisen meiningistä. Meillä Kreatessa ei pelkästään suunnitella, vaan pannaan myös tehokkaasti toimeksi, Leppänen summaa ensimmäisiä fiiliksiään.

Toimitusjohtaja Timo Vikström on tyytyväinen, että jo ennestään ammattitaitoiseen ratarakentamisen porukkaamme saadaan osaavaa lisävahvistusta.

– Rakentaminen tulee keskittymään enenevässä määrin rautateiden ja kevytraitioteiden ympärille. Ratarakentaminen korostuu myös muissa tulevaisuuden hankkeissa. Olen iloinen, että saimme vahvan ja monipuolisen kokemuksen omaavan Timo Leppäsen johtamaan rataliiketoimintaamme, Vikström sanoo.

Lue lisää Kreate Groupin johtoryhmän organisaatiomuutoksista 31.3. julkistetusta pörssitiedotteesta.