Infrarakentamisen vahva ja monipuolinen erikoisosaaja 

Tarjoamme laadukkaat ratkaisut siltoihin, teihin, ratoihin, ympäristö– ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Vaativien kohteiden erikoisosaajana panostamme kokonaisvaltaiseen laatuun ja kustannustehokkuuteen sekä toimimme joustavasti asiakasta kunnioittaen. Me kreatelaiset rakennamme tästä maasta parempaa, joka päivä. 

Löydät meidät usealta paikkakunnalta  

Työskentelemme työmaillamme etelästä pohjoiseen, läpi koko Suomen. Pääkonttorimme sijaitsee Tuusulassa, minkä lisäksi toimipisteitämme löytyy Tampereelta, Hämeenlinnasta, Lappeenrannasta, Joensuusta, Seinäjoelta, Kouvolasta ja Oulusta. Lisäksi osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on omat toimipisteet Maskussa ja Vihdissä. 

Arvot osaamisen takana

Toimintaamme ohjaavat vahvat perusarvot, jotka takaavat laajalle asiakaskunnallemme ratkaisukeskeisyyttä ja luotettavuutta. 

Suoraselkäinen 

Toimimme niin, että meidät tunnetaan sanamme mittaisina. Meidän kanssamme asiakas ei saa väärää kuvaa projektin laajuudesta, aikataulusta tai kustannuksista. Jos muutoksia sattuisi tulemaan, kommunikoimme näistä heti suoraviivaisen rehellisesti. Samaa suoraselkäisyyden toimintamallia noudatamme joka tilanteessa myös sisäisesti.

Kunnianhimoinen

Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Meillä on rohkeus asettaa rima kerta kerralta korkeammalle. Haastaa hyvässä hengessä kilpailijat ja toimiala sekä erityisesti itsemme. Haluamme huomenna olla parempia kuin tänään. Etsimme intohimoisesti vastauksia kysymyksiin, joita kukaan muu ei ole edes uskaltanut kysyä. Siksi olemme aallonharjalla, edelläkävijöinä.

Inhimillinen 

Haluamme, että yhteistyö asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja oman väen kanssa on mukavaa. Ajattelemme, että inhimillisyys ja ystävällisyys on tällä rouhealla toimialalla erityisen tärkeää. Se tarkoittaa meille sitä, että toimimme toisia ihmisiä arvostaen ja kunnioitten, huumoria unohtamatta.

Mutkaton 

Meidän kanssamme on helppoa ja suoraviivaista tehdä yhteistyötä. Matala organisaatio ja turhan byrokratian välttäminen mahdollistavat päätösten tekemisen lähellä asiakasta. Emme asetu asiakkaan yläpuolelle tai piiloudu titteleiden taakse ja meillä on aina kasvot asiakkaan suuntaan. Mutkattomuus näkyy myös sisäisesti toiminnan helppoutena ja sujuvuutena.

Missiomme vie meitä eteenpäin 

Missiomme on rakentaa tästä maasta parempaa, joka päivä. 

Tinkimättömällä taidolla. Tahdolla. Raudanlujalla kokemuksella. Kyseenalaistaen totutun, kehittäen ja luoden uutta. Tämä piirtyy suuntaviivoiksi jo suunnittelupöydillä, konkretisoituu kentillä ja työmailla. Missä ikinä toimimmekaan. Säässä kuin säässä. Saappaat savessa, joka ikinen. 

Asiakkaamme 

Palvelemme sekä yksityisiä että julkista sektoria. Lisäksi toimimme useissa projekteissa yhteistyössä alan muiden yritysten kanssa. Asiakkaitamme yhdistää se, että he arvostavat kustannustehokasta, laadukasta ja luotettavaa kumppania. Sellaista, jonka sanaan voi luottaa. 

Miten kaikki alkoi? 

Konsernin emoyhtiö Kreate Group Oyj rekisteröitiin kaupparekisteriin 31.1.2014. Infrarakentamisen uusi tulokas Kreate muodostui kolmen yrityskaupan kautta vuoden 2014 aikana, kun kolme kovaa infrarakentamisen osaajaa Fin-Seula, Kesälahden Maansiirto ja Insinööritoimisto Seppo Rantala yhdistivät voimansa. Vuonna 2015 annoimme yrityksellemme nimen Kreate, koska se kuulosti korviimme yhtä rouhealta kuin toimialammekin. Se kuvaa myös sitä, miten joka päivä luomme ja rakennamme uutta, uudistumme ja uudistamme.

Vuonna 2017 osaksi Kreate-konsernia tuli ratarakentamiseen erikoistunut Railtek-yhtiöt, vuonna 2018 kalliorakentamiseen keskittynyt Varkauden louhinta ja vuonna 2022 vaativaan maanalaiseen infrarakentamiseen erikoistunut Bror Bergentreprenad AB (BBEAB) osana laajentumista Ruotsiin. Kreateksi sulautuneilla yhtiöillä on kokemusvuosia yhteensä 271 vuonna 2024.