Infrarakentamisen vahva ja monipuolinen erikoisosaaja 

Tarjoamme laadukkaat ratkaisut siltoihin, teihin, ratoihin, ympäristö– ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Vaativien kohteiden erikoisosaajana panostamme kokonaisvaltaiseen laatuun ja kustannustehokkuuteen sekä toimimme joustavasti asiakasta kunnioittaen. Me kreatelaiset rakennamme tästä maasta parempaa, joka päivä. 

Löydät meidät usealta paikkakunnalta  

Työskentelemme työmaillamme etelästä pohjoiseen, läpi koko Suomen. Pääkonttorimme sijaitsee Tuusulassa, minkä lisäksi toimipisteitämme löytyy Tampereelta, Hämeenlinnasta, Lappeenrannasta, Joensuusta, Seinäjoelta, Kouvolasta ja Oulusta. Lisäksi osakkuusyrityksellämme KFS Finland Oy:llä on omat toimipisteet Maskussa ja Vihdissä. 

Arvot osaamisen takana

Toimintaamme ohjaavat vahvat perusarvot, jotka takaavat laajalle asiakaskunnallemme ratkaisukeskeisyyttä ja luotettavuutta. 

Suoraselkäisyys 

Yksi asia on meille pyhä. Sellainen, josta ei koskaan tingitä. Kutsumme sitä suoraselkäisyydeksi. Suoraselkäisyydeksi asiakkaita, kumppaneita ja toisiamme kohtaan. Haluamme olla tunnettuja siitä, ettemme petä lupauksiamme, vaan mieluummin ylitämme ne. 

Yrittäjähenkisyys 

Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Meillä on rohkeus asettaa rima kerta kerralta korkeammalle. Haastaa hyvässä hengessä kilpailijat ja toimiala sekä erityisesti itsemme. Haluamme huomenna olla parempia kuin tänään. Etsimme intohimoisesti vastauksia kysymyksiin, joita kukaan muu ei ole edes uskaltanut kysyä. Siksi olemme aallonharjalla, edelläkävijöinä. 

Inhimillisyys 

Haluamme, että yhteistyö asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja oman väen kanssa on mukavaa. Ajattelemme, että inhimillisyys ja ystävällisyys on tällä rouhealla toimialalla erityisen tärkeää. Se tarkoittaa meille sitä, että toimimme toisia ihmisiä arvostaen ja kunnioitten, huumoria unohtamatta. 

Mutkattomuus 

Organisaatiomme on matala ja toimintatapamme mutkaton. Tämä mahdollistaa joustavan toiminnan ja nopeat päätökset. Tapamme työskennellä on vähäeleisen tehokas. 

Missiomme vie meitä eteenpäin 

Missiomme on rakentaa tästä maasta parempaa, joka päivä. 

Tinkimättömällä taidolla. Tahdolla. Raudanlujalla kokemuksella. Kyseenalaistaen totutun, kehittäen ja luoden uutta. Tämä piirtyy suuntaviivoiksi jo suunnittelupöydillä, konkretisoituu kentillä ja työmailla. Missä ikinä toimimmekaan. Säässä kuin säässä. Saappaat savessa, joka ikinen. 

Asiakkaamme 

Palvelemme sekä yksityisiä että julkista sektoria. Lisäksi toimimme useissa projekteissa yhteistyössä alan muiden yritysten kanssa. Asiakkaitamme yhdistää se, että he arvostavat kustannustehokasta, laadukasta ja luotettavaa kumppania. Sellaista, jonka sanaan voi luottaa. 

Miten kaikki alkoi? 

Kreate syntyi 1.4.2015, kun kolme kovaa infrarakentamisen osaajaa Fin-Seula Oy, Insinööritoimisto Seppo Rantala Oy ja Kesälahden Maansiirto Oy yhdistivät voimansa. Annoimme yrityksellemme nimen Kreate, koska se kuulosti korviimme yhtä rouhealta kuin toimialammekin. Se kuvaa myös sitä, miten joka päivä luomme ja rakennamme uutta, uudistumme ja uudistamme. Kreateksi sulautuneilla yrityksillä on kokemusvuosia yhteensä yli 150.