Huomioithan viimeistelytyöt liikkuessasi alueella

Veturitien silta ja Veturitien levennetty osuus Hakamäentien ja Höyrykadun välillä avattiin liikenteelle 1.11.2023. Samalla tilapäiset liikennejärjestelyistä purettiin pois.

Urakka-alueella ovat meneillään viimeistelyt. Marraskuun aikana tehdään mm. valaistustöitä ja keväämmällä istutetaan puita Höyrykadun varteen.

Radan vieressä kulkeva jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden väylä Veturitien sillan ali otettiin käyttöön lokakuussa. Sen viimeistelyt jatkuvat vielä.

Ratapihakortteleiden uusien asuin- ja kokoojakatujen viimeistelyt tehdään myöhemmin alueen talojen valmistuessa. Talotyömaiden valmistuessa avautuu myös Veturitien työmaiden puoleinen jalkakäytävä ja pyörätie Radioportin ja Höyrykadun välillä.

HANKKEEN AJANKOHTAISET UUTISET

Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje Sulje

Uusi 7-kaistainen silta rakentui valtaosin öisin

Uusi Veturitie kulkee junaradan vierellä Pasilankadulta Veturitien sillalle, johon rakennettiin seitsemän kaistaa eli se on noin kolme kertaa vanhaa siltaa leveämpi. Sujuvien liikenneyhteyksien takaamiseksi purku- ja rakentamistyöt tehtiin vaiheittain ja raideliikenne huomioiden siltatyöt toteutettiin valtaosin yöaikaan.

Valmistuminen 11/2023.

Henkilöstö ja yhteystiedot

Päivystyspuhelin:  010 524 8508

Sähköposti: veturitie@kreate.fi

Jyrki Perokorpi

Jyrki Perokorpi
Projektipäällikkö
040 765 3563
jyrki.perokorpi@kreate.fi