Sijoita Kreateen

Tavoitteenamme on olla yksi Suomen johtavista vaativan infrarakentamisen toteuttajista tarjoten laajan osaamisen ja palveluvalikoiman avulla toimivia kokonaisratkaisuja vaativiin infrarakentamisen projekteihin.

Kreaten vahvuuksissa korostuvat vakaa markkina, kysytty erityisosaaminen, vaikuttavat referenssit, tyytyväiset asiakkaat, osaava ja motivoitunut henkilöstö sekä vahva tuloksentekokyky.

 

Kolme syytä sijoittaa Kreateen

  1. Vahvat näytöt kannattavasta ja markkinaa nopeammasta kasvusta vakaalla toimialalla
  2. Vahva kassavirta ja hyvä taseasema luovat edellytyksiä kasvuun sekä osinkoihin
  3. Selkeät megatrendit ja infrarakentamisen vastasyklinen luonne tukevat kasvua
Lue lisää

Lue Inderesin analyysi Kreatesta: Laaja yhtiöraportti (28.11.2023)

Uusimmat tiedotteet

8.12.2023 12:47 EET +02:00

Kreate mukaan Koskelan varikon allianssiurakan kehitysvaiheeseen – tarjousvaiheessa alkanut yhteistyö jatkuu vahvistaen samalla yhtiön rataliiketoimintaa

Lue lisää

7.12.2023 15:36 EET +02:00

Kreate aloittaa Vihdissä ison väyläurakan – viime kuukausina tilauskantaan lähes 40 miljoonalla hankkeita

Lue lisää

8.11.2023 17:20 EET +02:00

Pieni siirto, iso onnistuminen – Hessundinsalmen sillan harvinaislaatuisen betoninivelrakenteen tunkkaus onnistui erinomaisesti

Lue lisää

Kreaten liikevaihto kasvoi 20 % vertailukauteen nähden, mutta operatiivinen tulos jäi vertailukauden tasolle. Kreaten kustannusten ennustettavuus on tehtyjen toimien myötä nyt kuitenkin parempi. Yhtiön toimitusjohtaja Timo Vikström analyytikko Olli Koposen haastattelussa.

Kreatest hits -projektit

Kreatest Hits – projektissa on yhdistynyt innovatiivisuus ja rohkeus tehdä jotain merkittävää ja viedä infra-alaa eteenpäin. Se on projekti, josta sytyimme ja olemme erityisen ylpeitä.