Johdon liiketoimi-ilmoitus

Johtohenkilöillä ja heidän lähipiirillään on velvollisuus ilmoittaa viipymättä ja viimeistään kolme arkipäivää liiketoimen toteuttamispäivän jälkeen yhtiölle sekä Finanssivalvonnalle yhtiön rahoitusvälineillä tekemänsä liiketoimet.

Finanssivalvonnalle ilmoitetaan liiketoimet, jotka ylittävät vuosittaisen 5 000 euron raja-arvon. Yhtiölle on kuitenkin ilmoitettava kaikki liiketoimet, ja yhtiö ilmoittaa raja-arvon ylittävät liiketoimet Finanssivalvonnalle.

Ilmoitukset tehdään Finanssivalvonnan sähköisellä lomakkeella ja toimitetaan yhtiölle sähköpostitse osoitteeseen trading@kreate.fi ja Finanssivalvonnalle käyttäen suojattua sähköpostiyhteyttä: https://securemail.bof.fi osoitteeseen johdonkaupat@finanssivalvonta.fi.

Lomake löytyy osoitteesta: https://www.finanssivalvonta.fi/globalassets/fi/paaomamarkkinat/liikkeeseenlaskijat-ja-sijoittajat/johtohenkiloiden-liiketoimet/managerstransactionsform_fi.pdf

Ennen lomakkeen avaamista se tulee tallentaa omalle koneelle painamalla hiiren kakkospainiketta lomakkeen linkin päällä ja valitsemalla ”Tallenna nimellä/Save as”. Lomakkeen avaamisen jälkeen tulee tarvittaessa JavaScript-ominaisuudet hyväksyä Options-painikkeesta.


Lomakkeen täyttämisessä tarvittavia tietoja:

  • Kreate Oyj LEI-tunnus: 743700POUUQ3CS3Q7S40
  • Kreate Oyj osakkeen kaupankäyntitunnus: KREATE
  • Kreate Oyj osakkeen ISIN-koodi: FI4000476866
  • Ilmoitusnumero: Generoituu lomakkeelle automaattisesti (ei tarvitse täyttää)


Yhtiö julkistaa ilmoitukset pörssitiedotteena kahden arkipäivän sisällä johtohenkilön ilmoituksen vastaanottamisesta. Julkistettuja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksia voit tarkastella täältä.

Lisätietoja johtohenkilöiden ja heidän lähipiirinsä liiketoimi-ilmoituksiin liittyvästä sääntelystä saat muun muassa täältä.