Kreate Group kutsuu sijoittajat, pääomamarkkinoiden edustajat, analyytikot sekä tiedotusvälineiden edustajat pääomamarkkinapäivään maanantaina 6.5.2024. Tilaisuudessa Kreate esittelee päivitetyn strategiansa sekä kuvaa yhtiön rata- ja raitiotieliiketoimintaa ja Ruotsin-liiketoimintansa kehitystä. Toimitusjohtajan esitys sisältää myös katsauksen rakennusmarkkinoihin. Kaikki esitykset pidetään suomeksi. 

Tilaisuus järjestetään Sanomatalossa osoitteessa Töölönlahdenkatu 2, Helsinki. Piensijoittajat toivotamme tervetulleeksi pääomamarkkinapäivään ensisijaisesti verkkolähetyksen kautta. Esitysten jälkeen fyysisesti osallistuvien on mahdollista osallistua Nihdin ja Kruunusiltojen työmaakierrokselle sekä lounaalle.  

Ohjelma

 • 8.30 Rekisteröityminen ja aamiaistarjoilu
 • 9.00 Esitykset ja Q&A
  • Toimintaympäristö ja strategia, Timo Vikström, konsernin toimitusjohtaja
  • Rata- ja raitiotieliiketoiminta, Timo Leppänen, liiketoimintajohtaja, Rata
  • Ruotsin inframarkkinalla, Veli Taatila, toimitusjohtaja, Kreate Sverige
  • Talouskatsaus ja taloudelliset tavoitteet, Mikko Laine, talousjohtaja 
 • 11:00 Esitykset loppuvat, yhteiskuljetus Sompasaareen 
 • 11:30 Työmaakierros Sompasaaressa, Nihdin esirakentaminen ja Kruunusillat. Yhteiskuljetus takaisin Helsingin keskustaan.   
 • 12:30 Lounas

 

Ilmoittautuminen sekä tapaamis- ja haastattelupyynnöt

Tervetuloa tapahtumaamme. Fyysisesti paikalle tulevia pyydämme ilmoittautumaan tapahtumaan viimeistään 3.5.2024 klo 12 täyttämällä tämän ilmoittautumislomakkeen, jossa tiedustellaan osallistumista esityksiin, työmaakierrokselle ja lounaalle sekä erityisruokavalioita. Mikäli toivot tapaamista tai haastattelua tilaisuuden yhteydessä toimitusjohtajan tai muun esiintyjän kanssa, laitathan sähköpostia ir@kreate.fi.

Esityksiä on mahdollista seurata suorana verkkolähetyksenä osoitteessa https://kreate.videosync.fi/cmd-2024 ja tallenne on katsottavissa samassa osoitteessa pian tilaisuuden jälkeen. Esitysmateriaalit ovat saatavilla Kreaten sijoittajasivuilla tapahtuman jälkeen.

Kreate Group Oyj

Jakelu: Nasdaq Helsinki, media ja kreate.fi

Yhteyshenkilöt

 • Niina Streng, Sijoittajasuhde- ja vastuullisuuspäällikkö, Kreate Group Oyj, +358 41 732 3362, niina.streng@kreate.fi

Tietoja julkaisijasta Kreate Group Oyj

Kreate Group on Suomen johtavia infrarakentajia. Yhtiö tarjoaa ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Vaativien kohteiden erikoisosaaja panostaa kokonaisvaltaiseen laatuun ja kustannustehokkuuteen. Konsernin liikevaihto vuonna 2023 oli 320 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää yli 450 henkilöä. Kreate Group on listattu Nasdaq Helsinkiin.

Liitteet