Kreate Group Oyj                Pörssitiedote                      3.3.2022 klo 12:00 EET

Kreate Groupin vuosikatsaus 2021 on julkaistu

Kreate Group Oyj:n vuosikatsaus 2021 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla https://kreate.fi/sijoittajille/tiedotteet-ja-raportit/raportit-ja-esitykset/. Vuosikatsaus 2021 sisältää tilinpäätöksen, toimintakertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen sekä palkitsemisraportin ja selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2021.
Kreate julkaisee suomenkielisen vuosikatsauksen ensimmäistä kertaa European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisena xHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab on toimittanut riippumattoman, kohtuullisen varmuuden antavan varmennusraportin koskien Kreaten XBRL-merkintöjä. Varmennustoimeksianto on suoritettu kansainvälisen varmennustoimeksiantostandardin ISAE 3000 mukaisesti.
Vuosikatsaus on saatavilla PDF- ja xHTML-muodoissa yhtiön verkkosivuilla ja tämän pörssitiedotteen liitteenä. PDF-muotoiset julkaisut ovat saatavilla suomeksi ja englanniksi, mutta vuosikatsauksen xHTML-tiedosto julkaistaan vain suomeksi.

Tuusulassa 3.3.2022

Kreate Group Oyj
Hallitus

Jakelu: Nasdaq Helsinki, media ja kreate.fi

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta Kreate Group Oyj

Kreate Group on Suomen johtavia infrarakentajia. Yhtiö tarjoaa ratkaisuja siltoihin, teihin ja ratoihin, ympäristö- ja pohjarakentamiseen, kiertotalouteen sekä geoteknisiin tarpeisiin. Vaativien kohteiden erikoisosaaja panostaa kokonaisvaltaiseen laatuun ja kustannustehokkuuteen. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 238 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää yli 400 henkilöä. Kreate Group on listattu Nasdaq Helsinkiin.

Liitteet